Mediumavond

Tijdens een mediumavond (demonstratie mediumschap of demonstratie spirit art) maak ik contact met overleden dierbaren van mensen in het publiek. In een demonstratie met spirit art teken ik ook de portretten van de overledenen. De mediums met wie ik samenwerk, stuk voor stuk ervaren mediums, maken ook contact met de overledenen en geven bewijzen, bijvoorbeeld over het karakter, de reden van overlijden, gezamenlijke herinneringen, zodat je echt zeker weet dat het je dierbare is. Het zijn ontroerende, liefdevolle en soms ook humorvolle avonden waarin we laten zien dat het leven ook na het overlijden verder gaat en dat onze dierbaren nog altijd bij ons zijn.

Alle demonstraties zijn gecanceld ivm de Corona maatregelen.

demonstratie mediumschap mediumavond medium mediumschap overleden dierbaren contact spirit art spirit artist spiritportret

Disclaimer:  een mediumavond ook wel demonstratie mediumschap genoemd, eventueel met spirit portretten,  is altijd experimenteel van aard. Er kunnen geen rechten aan worden verleend. Er is geen garantie dat u een contact krijgt met uw overleden dierbare of dat er een tekening voor u gemaakt wordt.

CONTACT 

Studio en praktijk adres:
Fazantstraat 162a, 
3083ZR Rotterdam

info@elisabethveerbeek.comTel: +31618553490

Adres Art & Mediumschap / Mediumschap trainingen: 

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, Capelle a/d IJssel.

centrumsensibel@gmail.com

Adres schilderworkshops:

Van-Daar, Middeldijk 73, Barendrecht

.