Mediumavond

Tijdens een mediumavond (demonstratie mediumschap of demonstratie spirit art) maak ik contact met overleden dierbaren van mensen in het publiek. In een demonstratie met spirit art teken ik ook de portretten van de overledenen. De mediums met wie ik samenwerk, stuk voor stuk ervaren mediums, maken ook contact met de overledenen en geven bewijzen, bijvoorbeeld over het karakter, de reden van overlijden, gezamenlijke herinneringen, zodat je echt zeker weet dat het je dierbare is. Het zijn ontroerende, liefdevolle en soms ook humorvolle avonden waarin we laten zien dat het leven ook na het overlijden verder gaat en dat onze dierbaren nog altijd bij ons zijn.

Alle demonstraties zijn gecanceld ivm de Corona maatregelen.

Plan samen met vrienden, vriendinnen of familie een ochtend of avond vol verwondering. Samen met mijn collega Kitty Boom zullen we de energie lezen van de aanwezigen en contacten leggen met overleden dierbaren. Om de  aanwezigen aan te voelen kunnen we gebruik maken van kaarten, edelstenen, (was-)tekeningen, voorwerpen, kleurenlinten etc.

Voor het contact met overledenen gebruiken we geen voorwerpen.  Heb je interesse dan kun je het contactformulier gebruiken om je wens kenbaar te maken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op.
Prijs: 20 euro per persoon + reiskosten, Minimaal 8 personen en binnen een straal van 50 km rond Rotterdam. Ook is het mogelijk de avond te verzorgen op onze locatie in Barendrecht.
Duur: 2 uur

Een avond vol verwondering
huiskameravond of op locatie in barendrecht

Disclaimer:  een mediumavond ook wel demonstratie mediumschap genoemd, eventueel met spirit portretten,  is altijd experimenteel van aard. Er kunnen geen rechten aan worden verleend. Er is geen garantie dat u een contact krijgt met uw overleden dierbare of dat er een tekening voor u gemaakt wordt.

Adres Art & Mediumschap / Mediumschap trainingen: 

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, Capelle a/d IJssel.

centrumsensibel@gmail.com

Adres schilderworkshops:

Van-Daar, Middeldijk 73, Barendrecht

.

CONTACT 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

Studio en praktijk adres:
Fazantstraat 162a, 
3083ZR Rotterdam

info@wingsoflight.nlTel: +31618553490

© by Elisabeth Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.

Interiorphoto's by InsituArtRoom