Opleiding Art & Mediumschap

Psychic art/auragraphs voorbeelden

In deze creatieve mediumschapopleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap. 

 
Opzet van de opleiding:
De opleiding Art & mediumschap is opgebouwd uit 4 modules.
1e jaar:
Module 1 Psychic art & reading 5 dagen
Module 2 Spiritart & mediumschap 5 dagen
2e jaar (bij voldoende interesse)
Module 3 Psychic art & reading vervolg 5 dagen
Module 4 Spirit art & mediumschap vervolg  5 dagen
De modules zijn ook los te volgen. Je kunt dus ook kiezen om alleen Psychic art en reading te doen of alleen Spirit art en mediumschap. Als je module 1 hebt gevolgd kun je ook module 3 volgen en als je module 2 hebt gevolgd kun je ook module 4 volgen. Spirit artists die elders al ruim training hebben ontvangen, bijvoorbeeld van Lynn Cotrell of Su Wood, kunnen eventueel instappen in het 2e lesjaar, afhankelijk van hun niveau.
Let op: dit jaar worden module 1 en 3 in 1 groep gegeven.

Bij alle modules krijg je huiswerkopdrachten.
Bij elk leerjaar krijg je een kort privéconsult over je voortgang en mogelijkheden.
Je kunt ook deelnemen aan oefenavonden reading en mediumschap voor 10 euro per avond. Dit is iedere 3e vrijdag van de maand.
spirit portret, spirit portrait
spirit portret, spirit art
spirit portret, spirit art
spirit portret, spirit art
spirit portrait, spirit art
spirit portret, spirit portrait
spirit portrait, spirit art
spirit art, spirit portret
spirit art, spirit portret
spirit art, spirit portrait
spiritportret, spirit portrait
Spirit art voorbeelden
Wat leer je op deze opleiding:
Module 1 Psychic art & reading

Power: Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen om makkelijker te kunnen afstemmen op energie en om je intuïtie te gebruiken. Je leert de energie (aura) van iemand te lezen en maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene.
Auragraph:  Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van iemands levenspad. Zowel de roots als de persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de afbeelding lees je verleden, heden en potentie die je in een (psychic) reading leert bespreken.

Psychic art: Naast het maken van auragraphs maak je ook helende tekeningen en tekeningen geïnspireerd door je gids. Je krijgt theorie over kleurbetekenis en (dieren) symboliek. Je leert verschillende technieken en oefent in afstemming, tekenvaardigheid en reading. 

Art & soul: Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces, zowel in je ontwikkeling als medium als met creatieve oefeningen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannen, controle loslaten, overgave, zelfvertrouwen, ethiek.

Module 2 Spirit art & mediumschap

Power: Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen om makkelijker te kunnen afstemmen op overledenen en gidsen.

Consult: Je leert om medium consulten te geven aan klanten met behulp van kunst. Je leert informatie te ontvangen en door te geven over het leven en karakter van de overledene en je leert hun portretten te tekenen door je af te stemmen op hun energie en door je te laten leiden door je gidsen.

Het medium en de artist: Wie ben jij als medium./artist. Angst versus service. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces. Hoe kun jij beschikbaar zijn voor de geestenwereld en de klant.

Spirit art: Je leert hoe je kunt tekenen in overgave aan de geestenwereld.

Techniek: om een spirit portret lijkend te krijgen werk je ook aan je techniek van het portrettekenen.

Voor de groep: Je maakt een begin om als medium en spirit artist samen te werken voor een groep. Veel mensen hebben angst om voor een groep te staan. We besteden dan ook aandacht aan het leren ontspannen wanneer je voor een groep samenwerkt met spirit. Ook van het kijken naar elkaar en van de feedback kun je veel leren. 

Module 3 Psychic art & reading vervolg

Psychic art & reading: Je leert de energie (aura) van mensen te lezen die je niet kent en ook op afstand. Je maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene en verdiept je readings. Je werkt in verschillende technieken maar verdiept je ook in de techniek die jou ligt. Je leert een auragraaf te maken terwijl je afgestemd bent op je gids, omdat jij niet weet voor wie je werkt. Je oefent in de flow te werken met de klant er bij.

Art & soul: We werken er naar toe dat je in de praktijk kunt gaan werken met psychic art. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces.

Trance: Je gaat in een lichte trancestaat tekenen en schilderen.

Product: Je ontwerpt een eigen vorm van psychic art.

Module 4 Spirit art & mediumschap vervolg

Spirit portretten: Je verdiept je contact met de spirituele wereld en werkt aan de gelijkenis in je portretten van overledenen in combinatie met het geven van goede bewijzen van het voortbestaan van de overledenen. Er is aandacht voor de techniek en voor verschillende materialen. 

Inspiratie: Je maakt geïnspireerde kunst in steeds nauwere samenwerking met je gidsen. waarbij boodschappen ook getekend kunnen worden.

Trance: Je ervaart hoe het is om te tekenen in een trancestaat.

Demonstratie: Je leert hoe je een spirit art demonstratie geeft in samenwerking met een medium.

Voor wie

Deze opleiding is voor mensen met enige ervaring op het gebied van art en/of reading en mediumschap. De één heeft meer ervaring met reading en mediumschap en wil de combinatie met art onderzoeken, de ander is juist al creatief bezig en wil het gaan combineren met intuïtieve ontwikkeling. Bij twijfel kun je met mij overleggen. Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, je ervaring, je zelfvertrouwen en je inzet. Mocht je al bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan is er aandacht om je op jouw niveau verder te ontwikkelen. Bij twijfel kun je met mij overleggen. 

Certificering: 

Beide jaren worden afgesloten met een certificaat van deelname. Heb je de hele opleiding gevolgd en met goed resultaat afgerond dan krijg je een certificaat 'met goed gevolg afgelegd'.

Data: 

 

Module 1: start zaterdag 13 maart '21, 10 april, 5 juni, 19 juni, 3 juli 2021.
Ook op 11 september '21 start een groep

Module 2 & 4: start zondag 14 maart '21, 28 maart, 11 april,  6 en 20 juni 2021

Module 3: start zondag 12 september '21

Kosten

Kosten per module: € 475,- 

Bij betaling van een module in 3 termijnen totaal €510,- (3 x € 170,-)

Kosten totale opleiding  €1900,-

Materiaal is aanwezig en inbegrepen. Materiaal voor de huiswerkopdrachten is niet inbegrepen.

Gegevens en aanmelding

Waar: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285C, 2908CC Capelle aan den IJssel Interesse?  13 december is de gratis open middag. Aanmelden is verplicht ivm Corona maatregelen. Op 3 januari is er ook nog een open dag. Voor informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij docent Elisabeth Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 0618553490.  Aanmelden gaat via https://centrumsensibel.nl/opleiding-art-en-mediumschap/ 

 

CONTACT 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

Studio en praktijk adres:
Fazantstraat 162a, 
3083ZR Rotterdam

info@wingsoflight.nlTel: +31618553490

Adres Art & Mediumschap / Mediumschap trainingen: 

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, Capelle a/d IJssel.

centrumsensibel@gmail.com

Adres schilderworkshops:

Van-Daar, Middeldijk 73, Barendrecht

.

© by Elisabeth Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.

Interiorphoto's by InsituArtRoom

copyright ElisabethBiezeVeerbeek

auragraaf, auragraph