So here is the story about me, the artist:

Een doorsnee leven heeft me nooit getrokken. In mijn jonge jaren merkte ik dat ik mijn eigen weg moest gaan om mijn hart en ziel te volgen. Dat was niet altijd makkelijk maar het heeft me een vreugdevolle weg opgeleverd.

Zo vond ik mezelf, toen 21 jaar, op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Sindsdien is schilderen mijn passie.

 

Schilderen geeft de mogelijkheid tot soulsearching, tot groeien en om te zien wie je bent op het canvas. Het geeft de mogelijkheid om volkomen eerlijk en open te zijn. Daarom houd ik er van ongepolijst te schilderen.

Mijn schilderijen zijn een directe expressie van wat er in me leeft. Alhoewel ik het niet zie als een uitleven op het doek. Ik zorg er altijd voor dat ik in een actieve meditatieve staat ben. 

 

Tijdens het schilderen ben ik in het moment. Het is een proces van intuïtief schilderen, achteruit stappen, kijken, analiseren en weer verder gaan met schilderen.

My art is about meeting the world in a sensitive manner and expressing the way it touches me. The rawness and the sweetness: I believe they can exist together in perfect harmony. 

An embrace of life.

Door training op het gebied van mediumschap en spirit art, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College en op het gebied van  energiewerk en lichaamswerk heb ik mij ook ontwikkeld tot medium en spirit artist.
 

In 2011 ben ik mijn praktijk gestart. Ik ben een bevlogen mens. Dat uit zich in mijn kunst in mijn consulten en in het lesgeven. Groeien in bewustzijn is altijd een drijfveer: De liefde en heling van de ongeziene wereld doorgeven, maar ook echt het leven omarmen, jezelf omarmen, durven zijn wie je bent. Je eigen kracht zien en ook zien waar je kunt groeien. 


Het contact dat ik ervaar met spirit, met overleden dierbaren van mensen, met gidsen maar ook met de spirit in jou is heel vervullend, liefdevol en echt. Met begrip en compassie kijken en vanuit helderheid communiceren wat ik ervaar is mijn inzet in mijn consulten, workshops, demonstraties spirit art en mediumschap. 

 

Ik hoop je te kunnen inspireren om te zien dat je veel meer bent dan alleen die menselijke ervaring. Dat je eeuwige spirit bent. Tegelijk hoop ik je ook te inspireren om die wetenschap te gebruiken om echt helemaal oke te zijn met je mens zijn. 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.