Reading en mediumschap

 

Inhoud van de training

Wil jij leren hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je concrete

informatie en boodschappen kunt overbrengen? Geef je dan op voor deze training! De reading en mediumschap start samen met de Mediumschap Mixed levels.

Psychic Reading:  Energie leren lezen en voelen
In deze basistraining gaan we aan de slag met psychic reading: je leert energie van mensen lezen en voelen uit het energieveld (aura) en van de chakra’s (energiepunten in het lichaam). Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

 

Mediamieke reading
Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de spirituele wereld om contact te maken met overledenen en gidsen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen van overleden dierbaren die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Werken met spirit is een bijzondere ervaring. Het brengt troost en healing voor zowel de overledenen als de ontvangers. In contact komen met je gidsen is een ervaring die je leven zal verrijken.

 

Algemeen
Je leert hoe je jouw energie kunt opbouwen om makkelijker contact te maken met de wereld van energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Werken met spirit en je bezighouden met energiewerk is fantastisch. Zodra je het je lukt om je logische denken wat meer naar de achtergrond te brengen, kom je in de wereld van wonderen en synchroniciteit. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

De training bestaat uit 5 lesdagen. Na deze training kun je verder in de Mixed levels groep olv Elisabeth Bieze-Veerbeek

Voor wie?

 • Deelnemers van de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut ( zie voor meer info: https://centrumsensibel.nl/opleiding-energetisch-zelfheling-therapeut/ )

 • Mensen die op termijn aan de slag willen als medium, bijvoorbeeld een eigen (deeltijd) praktijk;

 • Mensen die het ‘lezen van energie’ willen gebruiken als toegevoegde waarde binnen hun huidige werk;

 • Mensen die hooggevoelig zijn en willen leren om hun gevoeligheid als kwaliteit in te zetten;

 • Mensen die helder zien, helder voelen, helder weten en helder horen verder willen ontwikkelen. 


DataReading en mediumschap:
Zondag 10 oktober 10.00-16.00
zondag 14 november 10.00-13.00
vrijdag 26 november 13.00 - 16.30 door Sandra Valk

zondag 12 december 10.00-16.00

zondag 16 januari 10.00-16.00

zondag 20 februari 10.00-16.00

Docent: Elisabeth Veerbeek, 1 dagdeel door Sandra Valk 

Kosten: € 475,-  Betaal je liever in termijnen? Dat kan. Je betaalt dan €510 in 3 termijnen van 170. 

Inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.
 

Adres: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285 C, 2908 CC Capelle aan den IJssel:

Inschrijven via Sandra Valk  https://sensibelacademie.nl/product/module-8-reading-en-mediumschap-basis/

Wat levert het je op?

 • Via meditatie en het opbouwen van de energie in je energieveld leer je afstemmen op niet-fysieke energie.

 • Gevoel van kundigheid en het krijgen van vertrouwen in het afstemmen op auraenergie en energie van de spirituele wereld;

 • Door het werken met energie vanuit een andere bewustzijnsstaat krijgt je eigen ontwikkeling een enorme boost.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, zelfvertrouwen, je bereidheid om je sceptische denken los te laten, ervaring en oefening. Hoe vaker je bevestiging krijgt dat het klopt wat je waarneemt, hoe meer je hierop kunt gaan vertrouwen. Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling.

 

Vervolg
Na deze training ben je bekend met de basis van reading en mediumschap. Hierna kun je verder met de Training
Mediumschap Mixed Levels

 

Studiebelasting: 30 lesuren en een paar uur voor het lezen van de reader/handouts en het oefenen van de geleerde vaardigheden.
Op de Oefenavonden reading en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.


Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig. 

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via  06-18553490 of via contact

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Mediumschap mixed levels

Deze training is voor mensen met (enige) ervaring in mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Deelnemers die eerst de training Reading en Mediumschap basis  hebben gevolgd, kunnen deelnemen. Mensen die ergens anders trainingen of opleidingen in mediumschap hebben gevolgd, zijn ook welkom.


Data: Mediumschap Mixed levels

Zondag 10 oktober, 14 november, 12 december 2021, 16 januari , 20 februari 2022


Tijd: van 10 tot 16 uur.

Kosten: € 475,- of € 510,- in 3 termijnen van € 170,-.
Inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.

 

Inschrijven:  https://sensibelacademie.nl/product/module-8-1-mediumschap-mixed-levels/

Adres: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285 C, 2908 CC Capelle aan den IJssel:

 

Omschrijving
In deze training verdiep je jouw contact met spirit en de wereld van niet-fysieke energie. We werken aan je vertrouwen en het concreet overbrengen van informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor ontvangers. Ook leer je hoe je langer in de ‘Power’ kunt blijven. Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, aan mediamieke reading, aan geïnspireerd spreken en aan demonstratie mediumschap.

Bij Mediumschap staat de Spirituele Wereld centraal. Het is een prachtige gelegenheid om te laten weten dat er leven is na de fysieke dood. Een medium brengt healing en troost voor de nabestaanden.

 

Een medium slaat als het ware een brug tussen de fysieke- en niet-fysieke wereld van energie. Informatie die door middel van de innerlijke zintuigen wordt ontvangen, kan worden vertaald in woorden. Een medium ontvangt zowel informatie uit het aura van mensen (psychic reading) als van overleden personen uit de spirituele wereld (mediamieke reading). Concrete informatie en boodschappen worden door het medium doorgegeven aan de cliënt.

Werken met ‘Spirit’ is een ervaring die je leven zal verrijken. Jouw eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen. De sfeer is speels, informeel en vol humor.

Je bent in staat om informatie en boodschappen door te geven, op een dusdanige manier dat het contact door de ontvanger wordt herkend. Daarnaast kun je ook de informatie uit het aura van mensen concreter verwoorden. Na een jaar lang training ben je ook in staat om een contact te maken voor de groep.


Voor wie?
* Voor mensen die bij Sensibel de training Reading en Mediumschap hebben gevolgd.
* Mensen die elders al een training hebben gevolgd en al enigszins bekend zijn met reading en mediumschap, kunnen na een korte intake per mail of telefoon ook meedoen met deze training.
* Meer gevorderde deelnemers. Elisabeth zal ieder op zijn of haar niveau uitdagen.


Overige informatie

Studiebelasting: 30 lesuren plus de tijd voor het oefenen van de geleerde vaardigheden.

Oefenen: Wil je je echt bekwamen in Mediumschap, dan is het van belang dat je veel oefent. Deelnemers worden aangeraden om een oefengroep te beginnen, live of via Skype. Op de Oefendagdelen kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig. 

 

CONTACT 

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

Adres Art & Mediumschap / Mediumschap trainingen: 

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, Capelle a/d IJssel.

centrumsensibel@gmail.com

Adres schilderworkshops:

Van-Daar, Middeldijk 73, Barendrecht

.

Studio en praktijk adres:
Fazantstraat 162a, 
3083ZR Rotterdam

info@elisabethveerbeek.comTel: +31618553490

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

Bedankt voor je bericht. Ik zal je zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Elisabeth Veerbeek