top of page

CENTRUM  SENSIBEL 

Gratis Open Les
3 maart

Deze gatis Open les is bedoeld om te kijken of een van de twee trainingen: The Natural Medium en Reading & Mediumschap die binnenkort bij centrum Sensibel van start gaan iets voor jou is. Kom gerust vrijblijvend meedoen en ervaren,

Je krijgt informatie over de trainingen, maar natuurlijk ga je gelijk aan de slag met een inspirerende geleide meditatie en oefening!

Datum: 3 maart
Tijd: van 13 tot 14,30 uur. Inloop vanaf 12,45  uur.
Adres: Johan Jongkindrade 285C, Capelle aan den IJssel.

Inschrijven: via het aanmeldformulier op de Sensibel site: https://centrumsensibel/product/open-les-reading-mediumschap/

The Natural Medium

5-daagse training
start zondag 17 maart

double-exposure-woman-flower-positive-growth-mindset-concept-scaled-e1697582587595.jpg
CRKBO.png

Centrum Sensibel is een CRKBO geregistreerde instelling. Alle workshops en trainingen zijn vrijgesteld van BTW

Deze 5-daagse training is bedoeld voor mensen die al (enige) training of opleiding in Reading en Mediumschap hebben genoten; bij Sensibel of elders. Ik begeleid je om The Natural Medium in jou verder te ontplooien.

In deze inspirerende training word je uitdaagd om jouw mediumschap te finetunen. Psychic reading, contact maken met gidsen en overledenen, geïnspireerd spreken; werken met energie en spirit is sowieso fantastisch! Je leert niet alleen om readingen te geven aan mensen in je omgeving of klanten; jouw eigen ontwikkeling zal ook in een magische stroomversnelling komen!

Benieuwd of de training iets voor jou is? Kom dan naar de gratis Open les op zondagmiddag 3 maart
 

Inhoud training

In deze training verdiep je jouw contact met spirit en de wereld van niet-fysieke energie. We werken aan je vertrouwen en het concreet overbrengen van informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor ontvangers. Ook leer je hoe je langer in de ‘Power’ kunt blijven.
Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, aan mediamieke reading, aan geïnspireerd spreken en demonstratie mediumschap.

 

Bij Mediumschap staat de Spirituele Wereld centraal. Het is een prachtige gelegenheid om te laten weten dat er leven is na de fysieke dood. Een medium brengt healing en troost voor de nabestaanden. ​Een medium slaat als het ware een brug tussen de fysieke- en niet-fysieke wereld van energie. Informatie die door middel van de innerlijke zintuigen wordt ontvangen, kan worden vertaald in woorden. Een medium ontvangt zowel informatie uit het aura van mensen (psychic reading) als van overleden personen uit de spirituele wereld (mediamieke reading). Concrete informatie en boodschappen worden door het medium doorgegeven aan de cliënt.
 

​Voor wie?
* Voor mensen die bij Sensibel de training Reading en Mediumschap hebben gevolgd.
* Mensen die elders al een training hebben gevolgd en al enigszins bekend zijn met reading en mediumschap.

 

Data zondagen van 10.00 tot 16.00 uur: 17 maart, 14 april, 12 mei (van 11 tot 17 uur ivm moederdag), 2 juni en 23 juni 
Kosten: €575,- of in 3 termijnen van €195,-Wil je in termijnen betalen? Neem dan contact op met Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com
Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel
Inschrijven: https://centrumsensibel.nl/product/the-natural-medium/

Oefenen:
Wil je je echt bekwamen in Mediumschap, dan is het van belang dat je veel oefent. Deelnemers worden aangeraden om een oefengroep te beginnen, live of via Skype. Bij de oefengelegenheden healing en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig.

Studiebelasting: 30 lesuren + oefenuren.

Reading & mediumschap

5-daagse basistraining
start zaterdag 20 april

In deze inspirerende 5-daagse training leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Het betreft een gemengde groep. Zowel mensen met enige ervaring als beginners kunnen deelnemen. Deze training is echter niet geschikt voor gevorderden.

 

Wil jij leren hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen? Geef je dan op voor deze inspirerende training!

Psychic Reading: Energie leren lezen en voelen
In deze training gaan we aan de slag met psychic reading: je leert energie van mensen lezen en voelen uit het energieveld (aura) en van de chakra’s (energiepunten in het lichaam). Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

Mediamieke reading
Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de spirituele wereld om contact te maken met overledenen en gidsen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen van overleden dierbaren die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Werken met spirit is een bijzondere ervaring. Het brengt troost en healing voor zowel de overledenen als de ontvangers. In contact komen met je gidsen is een ervaring die je leven zal verrijken.

Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je jouw energie kunt opbouwen om makkelijker contact te maken met de wereld van energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Werken met spirit en je bezighouden met energiewerk is fantastisch. Zodra je het je lukt om je logische denken wat meer naar de achtergrond te brengen, kom je in de wereld van wonderen en synchroniciteit. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

 

Data: Zaterdag 20 april, 11 en 25 mei,  8 en 22 juni 2024 10.00 tot 16.00 uur

Kosten: €550 (Vroegboekkorting €50 tot 6 maart)

Informatie en inschrijven https://centrumsensibel.nl/product/reading-en-mediumschap/
Adres: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285 C, 2908 CC Capelle aan den IJssel:

Module-8.jpg

CONTACT 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Atelier:

Folkert Elsingastraat 3, Rotterdam
Postadres:
Fazantstraat 162a, 3083ZR Rotterdam

info@elisabethveerbeek.com 
Tel: +31618553490

Thanks for your message. I'll answer you as soon as possible.Elisabeth Veerbeek

bottom of page