top of page

CENTRUM  SENSIBEL 

Mediumschap

Centrum Sensibel is een CRKBO geregistreerde instelling. Alle workshops en trainingen zijn vrijgesteld van BTW

Reading & mediumschap

5-daagse basistraining
start zaterdag 20 april

In deze inspirerende 5-daagse training leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van mensen en van overledenen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen die herkenbaar zijn voor een ontvanger. Het betreft een gemengde groep. Zowel mensen met enige ervaring als beginners kunnen deelnemen. Deze training is echter niet geschikt voor gevorderden.

 

Wil jij leren hoe je energie kunt lezen van mensen en overledenen en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen? Geef je dan op voor deze inspirerende training!

Psychic Reading: Energie leren lezen en voelen
In deze training gaan we aan de slag met psychic reading: je leert energie van mensen lezen en voelen uit het energieveld (aura) en van de chakra’s (energiepunten in het lichaam). Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

Mediamieke reading
Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de spirituele wereld om contact te maken met overledenen en gidsen. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen van overleden dierbaren die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Werken met spirit is een bijzondere ervaring. Het brengt troost en healing voor zowel de overledenen als de ontvangers. In contact komen met je gidsen is een ervaring die je leven zal verrijken.

Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je jouw energie kunt opbouwen om makkelijker contact te maken met de wereld van energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Werken met spirit en je bezighouden met energiewerk is fantastisch. Zodra je het je lukt om je logische denken wat meer naar de achtergrond te brengen, kom je in de wereld van wonderen en synchroniciteit. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

 

Data: Zaterdag 20 april, 11 en 25 mei,  8 en 22 juni 2024 10.00 tot 16.00 uur

Kosten: €550 

Informatie en inschrijven https://centrumsensibel.nl/product/reading-en-mediumschap/
Adres: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285 C, 2908 CC Capelle aan den IJssel.

Soul Art

Soul Art

5-daagse basistraining
start zondag 6 oktober

Aanmelden voor de open les op 8 september 14.00-16.00 uur https://centrumsensibel.nl/product/gratis-open-les-soulart/

In deze training leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten met behulp van kunst. Deze cursus combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap. Wat leer je?

 

Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen om je makkelijker te kunnen afstemmen op energie. Hoe je je intuïtie kunt gebruiken. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling ook in creatieve oefeningen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannen, controle loslaten, overgave, zelfvertrouwen, ethiek.

 

 Je leert de energie (aura) van iemand te lezen en maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene. Je leert een reading te geven waarin je leest wat de afbeelding zegt over de ‘klant’. Je krijgt theorie over kleurbetekenis en (dieren) symboliek Je leert verschillende technieken en oefent afstemming, tekenvaardigheid en reading.
 

Je leert hoe je contact maakt met gidsen en overledenen om in samenwerking te tekenen. Er is ook aandacht voor de techniek. Ook leer je hoe je bewijs kunt geven zoals een beschrijving van hun karakter en details over hun leven. Samen vormt dit een mooi bewijs van het verder leven na de fysieke dood.

Naast de 5 zondagen krijg je ook wat thuiswerkopdrachten zodat je het maximale uit de cursus kunt halen.
 

Data: Zondag 6 oktober, 17 november, 8 december 2024, 12 en 26 januari 2025.
Kosten: €550 (€50 vroegboekkorting tot 1 augustus)
Inschrijving: via https://centrumsensibel.nl/product/training-soul-art/?

Adres: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285 C, 2908 CC Capelle aan den IJssel:

Stay informed and receive my newsletter 

CONTACT 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Atelier:

Folkert Elsingastraat 3, Rotterdam
Postadres:
Fazantstraat 162a, 3083ZR Rotterdam

info@elisabethveerbeek.com 
Tel: +31618553490

Thanks for your message. I'll answer you as soon as possible.Elisabeth Veerbeek

Anker 1
bottom of page